4. mezinárodní konference Sueneé Universe: ODHALENÍ JIŽ ZAPOČALO

Otázka přítomnosti mimozemšťanů v lidském světě se stává věcí veřejného zájmu médií a vládních institucí – nejen v USA. Lidé se už nemusí obávat, že by byli za pozorování neznámých jevů zesměšňováni. Máme to, co přichází vnímat jako hrozbu národní bezpečnosti nebo věřit tomu, že tam venku je dobro.

4. mezinárodní konference Sueneé Universe

Již 4. ročník konference si klade za cíl vést otevřenou diskusi na téma ODHALENÍ JIŽ ZAPOČALO. Je totiž stále ještě hodně otázek, které zůstávají otevřené: Kdo jsme my? Jak jsme se zde ocitli? Kdo jsou ti mimozemšťané? Odkud přišli a jak to dokázali? Jsou tu s námi stále? Jaké mají plány? Jak ovlivnili naši minulost a jak ovlivňují naši současnost? Jaké to celé setkání s nimi bude mít vliv na naši společnost? Naši hosté: Nick Pope (USA), Robert Fleicher (DE), Robert Bernatowicz (PL), Valery Uvarov (RU), Michael Tellinger (JAR), Antonín Baudyš (CZ), Václav QAD Urban (CZ), Petr Vachler (CZ), Jarek Doležel (CZ), Sueneé (CZ) vám představí výsledky své dosavadní práce a zkušeností, které na poli exopolitiky, historie a spirituality získali.

Konference se uskuteční 20.11.2021 od 08:00 do 22:00 v prostorách Vachler Art Company, Atelier A, Chlumova 7, Praha 3. Vstupenky zakoupíte na stránkách konference:

Koupit vstupenky na konferenci

Změna paradigmatu

Rok 2017 přinesl obrat díky odhalení projektu AATIP ale též jistou dávku kontroverze. Odhalení, které tímto započalo, nese nádech vojenské kontroverze. Je třeba se setkání s mimozemšťany opravdu obávat, nebo si můžeme být jistí, že přicházejí v míru?

Někteří představitelé nového proudu odhalení, např. Luis Elizondo (bývalý šéf projektu AATIP, člen TTSA), Harry Reid (senátor), Tom DeLong (frontman TTSA), Jeremy Corbell (filmař), Linda M. Howe (novinářka), Jim Semivan (bývalý šéf CIA tajných operací a člen TTSA), Leslie Kean (novinářka), Christopher Mellon (bývalý náměstek Ministra obrany, bývalý člen TTSA) říkají, že je to celé stále velká záhada. Dle jejich mínění není jasné, co  jsou UAP zač. Někteří dodávají, že by mohly představovat hrozbu americké národní bezpečnosti.

Lesli Kean: Cokoliv, co může vstoupit do chráněného vojenského prostoru bez povolení, by mělo být chápáno jako potenciální hrozba.

Naproti tomu Dwight D. Eisenhower (bývalý prezident), Werner von Braun (raketový konstruktér), Edgar Mitchell (astronaut), Carol Rosin (Fairchild Industries), Dr. Steven Greer (autor knihy MIMOZEMŠŤANÉ), Paola Harris (novinářka), Michael E. Salla (exopolitik), Daniel Sheehan (právník), Leonid G. Ivashov (ruský generál) a mnoho dalších – poukazují na to, že mimozemšťané jsou už dávno tady a fenomén je zkoumán tajnými službami minimálně od 40. let 20. století.

Paula Harris: I když my jsme se několikrát za poslední století chovali agresivně, nikdy na nás nezaútočili.

ODHALENÍ JIŽ ZAPOČALO a je na nás, jakou cestu si zvolíme…

Představení hostů

Přísně tajné projekty UFO: Odtajněno

Producent a režisér Petr Vachler spolu se scénáristou Janem Stehlíkem nedávno dokončili šestidílný miniseriál na téma: Přísně tajné projekty UFO: Odtajněno, kde se soustředí na nové důkazy, které vyplouvají na povrch v poslední době a dávají je do kontextu doby nedávno minulé. Stejně tak, jako naši hosté na konferenci, si klade otázky, kde je pravda? Kde jsou hmatatelné důkazy? Zabývají se světové vlády tématem UFO/UAP/ET již několik desítek let?

Tento dokumentární seriál bude na konferenci osobně představen Petrem Vachlerem současně s připravovaným mysteriózním dokumentárním filmem Tajemství a smysl života, který otevírá jiný pohled na svět, na naše životy, a to jak v maličkostech, tak i věcech zdánlivě velkých.

Na konferenci současně představíme rozpracovanou knihu Valery Uvarova: PYRAMIDY – DĚDICTVÍ BOHŮ, která se právě korekturuje.

Nick Pope je britský novinář, mediální komentátor na volné noze a bývalý státní úředník. Je světoznámá osobnost na poli exopolitiky a rozhodně patří mezi jednoho z mála lidí, kteři mohou tvrdit, že skutečně pracovali s tajnými archivy Akta X (v jeho případě) na Britském ministerstvu obrany.

Michael Tellinger je nadšeným spisovatelem a badatelem Sumerské kultury a vlivu Anunnaki na vývoj naší společnosti v dávné minulosti. Je iniciátorem projektu UBUNTU – Jedno malé město.

Robert Fleischer a Robert Bernatowicz jsou profesionální novináři, kteří na poli záhad a exopolitiky působí již více než 20 let. Budou mluvit o svých zkušenostech a informacích, které se k nim dostali od jejich fanoušků v jejich rodných zemích.

Václav QAD Urban je již více než 50 let významným badatelem na poli záhad, ufologie a exopolitiky. Je jedním z kmotrů českého vydání knihy MIMOZEMŠŤANÉ.

Antonín Baudyš je od roku 1996 poradenským astrologem a je znám jako glosátor veřejného života. Přiblíží nám příběhy o Mužů v černém inspirován knihou od Jana van Helsinga.

Jarek Doležel patří k těm, kteří mohou mluvit více akademicky, neboť studoval archeologii. Jeho příspěvek upozorní na fakt, že ke kontaktům docházelo a stále dochází ve změněných stavech vědomí.

Sueneé je šéfredaktorem Sueneé Universe a autor překladu knihy MIMOZEMŠŤANÉ. Je velkým podporovatelem mirumilovného setkání lidí napříč vesmíry a civilizacemi. Představí nové příběhy z českého a slovenského prostředí a společně s Monika Ta Ura Zítková bude průvodcem a moderátorem konference.

Finální program se ještě připravuje, ale už teď můžeme říci, že bude nabitý osobnostmi a velmi odvážnými tématy.

Vstupenky jsou k zakoupení na stránkách konference.

UPOZORNĚNÍ: Organizátoři jsou si jasně vědomi složité společenské a politické situace. Již dnes si můžete zakoupit vstupenky jak do sálu (Vachler Art Company, Atelier A, Chlumova 7, Praha 3), tak na online placené vysílání. Z preventivních důvodů je kapacita sálu navržena jen na 60 míst k sezení. Všichni bez rozdílu budou mít možnost se zúčastnit online přenosu a klást případné otázky prostřednictvím chatu. Tímto chceme účastníky ujistit, že konference se uskuteční za všech okolností.